top of page
WhatsApp Image 2022-05-17 at 11.28.10.jpeg

Rakkaudesta luontoon ja
sen kauneuteen

Jere
omakuva.jpg

No mutta hei!

Minä olen Jere.

Ja tässä ovat viikseni.

 

Ja yhdessä me maalaamme tauluja.

 

Näiltä sivuilta löydät molempia, niin viiksiäni kuin tauluajakin. Toivottavasti jokin niistä päätyy koristamaan sinun kotiasi!

  • Facebook
  • Instagram

Liity viiksijengiin.

Rakastatko kaunista luontoa ja henkiset viiksesi kääntyvät aina hymyyn hyvän tarinan kuullessasi? - Liity mukaan ja saat tiedon uusista tauluista ja tarinoista niiden takana jo ennen kuin ne julkaistaan sivuillani tai somessa!

Hienoa! Saat jatkossa tiedon uusista tauluista suoraan sähköpostiisi.

Muutama sana vielä.

Siis ihan vain hieman historiaa ja muutama ajatus tauluistani.

Olen aina pitänyt visuaalisesti kauniista asioista. Lapsena pidin piirtämisestä ja lukioikäisenä vielä yritin. Aikuisiällä en sitten ole piirtänyt käytännössä ollenkaan ja maalamista ylipäänsä en ollut kokeillut koskaan. En ennen kuin yhdessä lasten kanssa lainasin vaimolleni joululahjaksi ostamiani maaleja. Ja täytyy myöntää että ihastuin! Uusi harrastus syntyi kertaheitolla. Insinööriaivoilleni sopii lajin teknisyys. Kuinka kiehtovaa onkaan valon käyttäytyminen, perspektiivit, mittasuhteet... jännää touhua kerrassaan! Ja siitäpä se tämä lysti alkoi. Ensin se toi iloa vain itselleni, mutta nyt jo monelle muulle oman taulunsa löytäneelle.

Toisin kuin maalaaminen, viikset sen sijaan ovat kulkeneet matkassani jo pidempään. Tulen niiden kanssa pääasiassa hyvin toimeen ja yritän pitää ne sopivasti kippuralla. Kun lopulta sitten menee hermot, tekaisen niistä kauniin taulun. Reilusti vahaa, niin kyllä ne pysyvät aloillaan. Viiksien kasvattaminen vaatii kuitenkin aikaa. Ja vaikka viikset ovatkin uusiutuva luonnonvara, niin koko prosessi koettelee niin omia kuin läheisteni hermoja. Viiksitauluja ei tule siis ihan samaan tahtiin kuin tavanomaisia tauluja. Voi olla, että joudut odottamaan tovin. 
 
Sanottakoon vielä se, että erityisesti pidän luontoaiheisista tauluista. Niiden maalaaminen on kerrassaan mukavaa puuhaa! Luonnon monimuotoisuus ja yksityiskohtien paljous on jotain sellaista, jonka huomaa vasta kun pysähtyy katsomaan sitä tarkemmin. On ihmeellistä, miten valo heijastuu eri tavoin eri hetkinä, eri asioissa. Kuinka kummia muotoja edessämme onkaan, miten ihmeellisiä värejä löytyykään! Niitä on mukava maalata, totta vie!

Ja vielä pari käytännön asiaa...

TAULUT ja TILAUKSET

Maalaan tauluni akryylimaaleilla canvaspohjille. Valmiin taulun pintakäsittelen akryylimaalille tarkoitetulla, mattapintaisella vernissalla, joka antaa taululle kestävän suojan ja kauniin satiinipinnan. Jokainen taulu on numeroitu ja valtaosa tauluista on näkyvissä näillä sivuilla.

Voit tilata taulujani tämän sivuston kautta. Tilaus tapahtuu taulun yhteydestä löytyvällä tilauslomakkeella, jolla voit kertoa taulun numeron, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Taulut toimitan lähellesi pakettiautomaattiin sievästi pakattuina tai isompien taulujen kohdalla toimitus lähimpään pakettien noutopisteeseen.

Taulun maksaminen onnistuu MobilePaylla tai tilisiirrolla sähköpostiisi toimitettavan laskun pohjalta ja myös osamaksu on mahdollinen. Taulu lähtee matkaan, kun taulu on maksettu tai ensimmäinen osamaksu on vastaanotettu. Taulun mukana tulee myös aitoustodistus, josta löytyvät taulun tarkat tiedot ja rakkaan tauluyksilön hoito-ohjeet. 

HINNOITTELU

Pääosin taulujeni hinnoittelu noudattelee yksinkertaista kaavaa: mitä suurempi taulu, sitä kovempi hinta. Suuremmat pinta-alat vaativat aina enemmän maalia ja lähtökohtaisesti myös enemmän aikaa. Tämä ei kuitenkaan aina päde suoraan, sillä jokainen taulu on yksilö. Esimerkiksi yksityiskohtien runsaus ja näin tauluun panostettu aika vääjäämättä vaikuttavat taulun hintaan, ja siksi keskenään samankokoiset taulut voivat olla myös eri hintaisia. 

Hintoihin sisältyy paketointi ja toimituskulut.

Tiivistetysti taulujeni hinnoittelun voi esittää näin: lompakkoa kirpaisee, mutta sydänalassa tunnet suurta mielihyvää valitun tauluyksilön siirtyessä sinun hoiviisi. :)

TILAUSTYÖT

Kyllä. Maalaan mielelläni taulun myös tilauksesta. Jos haluat kanssani maalaukselliseen seikkailuun ja seinällesi uniikin taulun minun toteuttamana sekä olet valmis sijoittamaan tähän euroja ... niin ole toki yhteydessä. :)

Eiköhän siinä ollut tärkeimmät.

Joten, olisiko nyt aika? :)

contact.

Ota yhteyttä

seuraa somessa

  • Facebook
  • Instagram

tai laita viesti ->

Kiitos!

bottom of page